Eurobanden

Over Eurobanden

Eurobanden heeft ondertussen meer dan 25 jaar ervaring in de transportbandenbranche. Het groeide uit tot een dynamisch en efficiënt bedrijf dat dankzij de kwalitatief hoogstaande producten en de steeds paraat staande service zich een belangrijke plaats op de markt kon veroveren.

Ons transportbandprogramma omvat zowel transportbanden voor lichtere toepassingen (bv. landbouw en voedingsnijverheid, farmaceutische industrie, schuimrubber industrie, papier-en kartonfabrieken, enz…) als zwaardere toepassingen (betoncentrales, steen-en zandgroeven, huisvuilverwerking, recyclage bedrijven, haveninstallaties, kunstmeststoffen fabrikanten, enz…). We hebben ons dan ook tot doel gesteld onze klanten een volledig pakket van alle transportbandtypes aan te bieden.

Daarnaast namen we in ons leveringsprogramma ook exclusieve componenten voor transportbandinstallaties op, bedoeld om op een efficiënte manier problemen met transportbanden op te lossen, zoals bv. slip op de aandrijftrommel, verspilling door onvoldoende zijdelingse afdichting, het zijdelings verlopen, reinigen van het transportbandoppervlak, beschadigen van de transportband door impact van de producten op de beladingsplaats.

alle rechten voorbehouden - ©Eurobanden bvba

site by MOQO